Hvide strande på Zanzibar

Ferie

Hvis du er til flotte hvide strande, når det kommer til ferie, så skal du måske overveje Zanzibar. Det er nemlig lige det du får, hvis du vælger at din næste rejse skal gå til Zanzibar. Det er nok noget af det første folk tænker på, når de hører om Zanzibar. Og det er der god grund til. Strandene kan sagtens konkurrere med andre flotte strande i verden, som for eksempel dem på Maldiverne eller Mauritius.

Det er ikke uden grund, at strandene på Zanzibar er blevet udråbt til at være blandt de bedste i hele verden. Udover det fine sand, så får du også det flotteste og mest klare turkisblå hav, som indbyder til en dukkert. På strandene har du også de flotte kokospalmer, som sammen med sandet og vandet skaber de perfekte rammer for en fantastisk ferie.

 

Plads til både afslapning og oplevelser

Zanzibar indbyder ved første øjekast til afslapning. Det er en perfekt måde at koble af fra hverdagens stress, når du kan smide dig på en strandstol i det hvide sand og kigge ud over havet. Det bliver næsten ikke mere idyllisk. Hvis du er til mere end bare badeferie, så er der også gode muligheder på Zanzibar. Blandt andet er der optimale rammer for at dykke og snorkle, hvor du kan opleve det fantastiske koralrev. Du kan også komme ud og svømme med delfiner eller se kæmpeskildpadder. Hvis du er mere til oplevelser på land, så er der også en masse at se og opleve der, da Zanzibar blandt andet byder på flere historiske bygninger og spændende gader at få på opdagelse i.

 

For både børn og voksne

Når du ser billeder fra Zanzibar, vil du uden tvivl se billeder af de hvide sandstrande. Det er nok også i høj grad dem, som er med til at lokke folk til. Og det gælder både børn, unge og voksne. Zanzibars strande er nemlig gode for hele familien, som uden tvivl vil nyde strandene. Som regel er vandet meget roligt og fredeligt, og det betyder, at det også er børnevenligt. Dermed kan både voksne og børn nyde en tur i vandet, inden de trækker sig op på sandet for at blive tørre igen og måske få en lille forfriskning. Sandet er også rigtig fint at lege i, hvilket mange børn helt sikkert også vil finde underholdende.